Ana içeriğe atla

Disconnect ile sizi takip eden siteleri engelleyin






Disconnect sizi izleyen görünmez web sitelerini görselleştirmenizi ve engellemenizi sağlar. 
Gittiğiniz sayfaları% 44 daha hızlı yükleyin. 
Binlerce üçüncü taraf siteleri tarafından izleme işlemini durdurun. 

Disconnect, Popular Science tarafından yılın 100 en iyi yeniliklerinden biri olarak listelenen, Southwest by Southwest (2015) tarafından En İyi Gizlilik ve Güvenlik yazılımı için Yenilik Ödülleri alan New York Times (2016) tarafından en iyi gizlilik aracı olarak seçildi. 
Lifehacker'ın en iyi 20 Chrome uzantısı. 


Edward Snowden'ın NSA ve GCHQ ile ilgili ortaya çıkardığı en büyük yansımalarından biri, insanların sonunda yaptıkları her şeyin online olarak izlendiğine uyanmaya başlamış olmasıdır. Her şeyi izliyorlar reklam dayatmak için. Ve Disconnect.me size biraz da olsa mahremiyetinizi geri vermek istiyor.

BT gibi ISP'lerden, davranış izleme firması Phorm'a, ABD'deki mobil ağlardaki abone yer bilgileri bilgisine veya daha geleneksel web mülkleri ve reklam ağları, reklamları daha alakalı ve daha değerli hale getirmek için takip eden ekiplerden oluşmaktadır; herkes sizi çevrimiçi olarak takip etmektedir. Evet, NSA veya GCHQ e-postalarınızı okuyor olabilir veya ziyaret ettiğiniz siteleri izliyor olabilir, ancak verilerin çoğu pazarlama amacıyla özel şirketler tarafından toplanır.

İzleme süresini ve ne zaman izlendiğimizi bildiğimiz sürece bu izleme tümüyle bir sorun değildir ve biz yapmadığımız bir şey yaparken bu izlemenin önüne nasıl geçebileceğimizi; kayıtlarımızda kalmasını istemiyoruz - bazı insanlar aslında "özel Sadece porno aramak için değil, sevdikleri için hediyeler aramak için de "gezinme" olarak kullanmak istiyor.

Özel tarama etkin olsa bile, bazı şirketler hala ne yaptığınızı izleyecektir - faaliyetleriniz üzerinde sekmeler bırakmak için IP adresinizi diğer kayıtlarla eşleştirmek. Peki bunu nasıl atabilirsiniz? Tarayıcı Eklentisi Disconnect.me, mümkün olduğunca az iz bırakarak web'i kullanmanızı sağlar - 2000 civarında izleme siteleri ve hizmetleri engelleme ve verilerinizi şifreleme imkanı sunar.

Disconnect.me, sayfaların yaklaşık% 17 daha hızlı yüklendiğini söylüyor; ancak biraz daha yavaş yüklediyse de yükleme yapmaya değer. 



chrome uzantısı olarak ek bilgiler aşağıdadır.

Ek Bilgiler
Sürüm: 5.18.23
Güncellendiği tarih: 19 Ocak 2017
Boyut: 1.05MiB
Dil: English


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tor Browser Kullanımı

TOR BROWSER KULLANIMI İşverenler, okullar ve hatta hükümetler tarafından daha fazla incelenerek Web'e göz atarken bir isim verilmesi anonimlik haline geldi. Gelişmiş bir gizlilik duygusu arayan birçok kullanıcı, orijinal olarak ABD Deniz Kuvvetleri tarafından oluşturulan ve şu anda dünya çapında sayısız Web sörfçüsü tarafından kullanılan bir ağ olan Tor'a (Soğanlık Yönlendiricisi) dönüyor.

Tor Browser Uygulama ekleri, eklentiler ve JavaScript

Uygulama ekleri, eklentiler ve JavaScript Flash Oynatıcı Vimeo gibi görüntü web siteleri, görüntü içeriğini görüntülemek için Flash Player eklentisini kullanır. Maalesef, bu yazılım bağımsız olarak çalıştığından Tor Browser vekil sunucu ayarlarına uyması kolayca sağlanamaz. Bu nedenle gerçek konumunuzu ve IP adresinizi web sitesi işletmecilerine ya da bir dış gözlemciye açık edebilir. Bu nedenle Flash, varsayılan olarak Tor Browser üzerinde devre dışı bırakılmıştır ve etkinleştirilmesi önerilmez. Bazı görüntü web siteleri (YouTube gibi), Flash kullanmayan alternatif görüntü yayınlama yöntemleri sunar. Bu yöntemler Tor Browser ile uyumlu olabilir. JavaScript JavaScript, web sitelerinin görüntü, animasyon, ses ve durum ilerlemesi gibi etkileşimli ögeler sunmak için kullandığı bir programlama dilidir. Maalesef, JavaScript tarayıcı güvenliğine yönelik saldırılar yapılmasına ve kimliğinizin açığa çıkmasına neden olabilir. Tor Browser üzerinde pe

Şifreleriniz neden Emoji olmasın? 😛👇👆👀👄💚

Akıllı telefonunuzu düz dört haneli PIN veya yüz ifadeli emoji ile açmak istermisin? Örneğin: ''12345'' yerine  ''😛👇👆👀👄💚'' gibi bir kombinasyon parolası.