Ana içeriğe atla

En İyi 20 Xposed Çerçeve Modülü

Xposed Çerçevesi Android cihazınıza, telefonunuzu çok farklı şekillerde değiştirmek için beğeninize göre özelleştirilebilen özel uygulamalar yükleyebilmenin bir yoludur.


En İyi Xposed Çerçeve Modülleri


İşte Xposed Installer uygulamasıyla birlikte kullanılabilecek en iyi modüller için  bazıları:

Not: Modülü kurduktan sonra etkinleştirmeyi unutmayın. Bunu yapmak için, Xposed Installer'daki ana menüye gidin ve Modüller bölümüne erişin. Etkinleştirmek istediğiniz her şeyin yanındaki kutuya bir onay koyun ve ardından cihazı yeniden başlatın.

Youtube Adaway

Adından da anlaşılacağı gibi YouTube AdAway Xposed modülü resmi YouTube uygulamasındaki reklamların yanı sıra YouTube TV, Oyun ve Çocuk uygulamaları da kaldırır.
Bu modül, video öneri ve bilgi kartı oyna gibi başka şeyler de devre dışı bırakıyor.


Snapprefs


Snapchat Xposed modülüyle Snapchat resimlerini ve videolarını Android'de otomatik olarak kaydedebilirsiniz.

Bulanıklaştırma aracı gibi Snapchat mesajı göndermeden önce neler yapabileceğinizi genişletmek için çeşitli boya araçları gibi bir dizi başka özellik de bulunur; hava durumu, hız ve yer sızdırma; gereksiz verileri kullanmadığınız şekilde Discover'u devre dışı bırakma seçeneği; alıcıyı uyarmadan ekran görüntülerini gizlice alabilme özelliği; ve dahası.


Gravitybox


GravityBox, Android için ince ayarlar dolu bir cephaneliktir. Kilitli ekranı ince ayarları, durum çubuğu ince ayarları, güç ince ayarları, ekran ince ayarları, medya ince ayarları, navigasyon tuşu ince ayarları ve diğerleri dahildir.

Pil göstergesi stilini ayarlamak gibi bu tür ince ayarlarla her türlü şeyi yapabilirsiniz; saati merkezlemek, tamamen gizlemek veya tarihi göstermek; Durum çubuğunda gerçek zamanlı trafik izleyicisi görüntüleme; güç menüsünde bir ekran kaydedici ve ekran görüntüsü kısayolu etkinleştirmek; yaptığınız işi kesmek yerine çağrıyı arka plana iten müdahaleci olmayan gelen bir çağrı özelliğini etkinleştirin; Ekran kilitli halde müzik çalınırken ses seviyesi tuşlarının şarkıları atlamasını sağlayın; ve daha fazlası.

Android işletim sisteminizle çalışan doğru GravityBox sürümünü indirmeniz gerekiyor. Marshmallow, Lollipop, KitKat ve JellyBean için bu bağlantıları izleyin veya Xposed Installer'ın İndirme bölümünden bir arama yapın.

CrappaLinks


Bazen, telefonunuzda doğrudan Google Play veya YouTube gibi başka bir uygulamaya gitmeniz gereken bir bağlantıyı açtığınızda bağlantı, bağlantıyı açtığınız uygulama içindeki bir tarayıcı penceresinde açılır.

CrappaLinks bunu düzelterek bu bağlantıları bu uygulamalarda doğrudan tıpkı istediğiniz gibi açabilirsiniz.

CrappaLinks indir

XBlast Araçları


Bu Xposed Çerçeve modülü, Durum Çubuğu, Gezinme Çubuğu, Çoklu Görevlendirme, Sessiz Saat, Sürüş Modu, Telefon ayarları, Taşıyıcı Etiket, Degrade Ayarları, Hacim gibi bölümlere göre sınıflandırılan Android'inizde bir ton farklı şeyi özelleştirmenizi sağlar.

Örneğin, Görsel ayarlar bölümünde, Klavye alanında, tam ekran klavyesini devre dışı bırakmanın yanı sıra özel bir arka plan rengi, tuşlar ve / veya metin için bir renk seçebilirsiniz.

Xblast Tools indir

XPrivacy


Bazı uygulamaların belirli bilgilere erişmesini durdurmak için XPrivacy'yi kullanın. Engellemek için bir kategori seçmek, ardından bu bilgileri bulamayacağınız veya erişemediğiniz tüm alanları seçerek kısıtlanacak her uygulamaya dokunmanız kolay.

Örneğin, Konum kategorisine gidebilir ve bu uygulamaların gerçek konumunuzu bulamadığından emin olmak için Facebook'un ve internet tarayıcınızın yanında bir kontrol yapabilirsiniz. Aynı şey, panoya, kişilere, e-postaya, sensörlere, telefona, kabuk komutlarına, internete, medyaya, mesajlara, depolama alanına ve diğerlerine erişimi engellemek için de yapılabilir.

XPprivacy'ı kullanmadığınızda bile, bir uygulama bu alanlara erişmeye çalıştığında sizden onay isteyecektir ve bunu sonlandırabilir veya izin verebilirsiniz.


Fake My GPS


Yukarıda bahsettiğim XPrivacy uygulaması, onu isteyen uygulamalara sahte bir yer gönderebilir, ancak özel bir konum ayarlamanıza izin vermez ve sahte konum  her bir uygulamaya hızla uygulamak kolay değildir ... ama Fake My GPS yapar.

Bu konum taklidi modülü ile, konumun olmasını istediğiniz yeri belirleyin ve ardından uygulamadan çıkın. Şimdi, konumunuzu isteyen herhangi bir uygulama, web tarayıcıları içindeki haritalar, özel konum bulma uygulamaları ve konum hizmetleri kullanan başka herhangi bir şey de dahil olmak üzere sahte olanı alacaktır.

Fake My Gps indir


Advanced Power Menu+ (APM+)

Gelişmiş Güç Menüsü

Bu modül ile Android güç menüsünü özelleştirebilirsiniz. Normalde cihazınızı yeniden başlatmanızı veya kapatmanızı sağlayan menüye eriştiğinizde değişiklikler yansıtılır.

Yeniden başlatma seçeneği gibi stok durumları da dahil olmak üzere öğeleri yeniden sıralayabilir, ekleyebilir ve kaldırabilirsiniz. Ayrıca, görüş açısını ayarlayabilirsiniz (örneğin, bir öğeyi yalnızca telefon açık olduğunda, yalnızca kilitli olduğunda veya her zaman gösterebilirsiniz), onay istemlerini kaldırın / etkinleştirin ve herhangi bir güç menüsünden bir şifre ayarlayabilirsiniz.

Ekleyebileceğiniz güç menüsü işlevlerinden bazıları, bir ekran görüntüsü alma, mobil veri veya Wi-Fi açıp kapatma, ekran kaydetme, bir el feneri getirme ve önceden ayarlanmış bir telefon numarasını hızlı arama özelliği içerir.

Advanced Power Menu indir

Greenify


Greenify, cihazınız rootlu olmasa da Google Play Store'dan indirebileceğiniz bir uygulamadır, ancak Xposed Çerçevesini de kullandığınızda etkinleştirilebilecek birkaç ek özellik vardır.

Greenify'ı kurduğunuzda, "Cihazım rootlu" veya "Cihazım rootlu DEĞİLDİR" i seçebilirsiniz. Cihazınız için hangisi doğruysa onu seçin. 

Çalıştırma şekli, etkinleştirildiğinde hazırda bekletme özelliği, seçili uygulamaları telefonunuz kilitlendikten kısa bir süre askıya alınmış bir duruma getirir. Ayrıca, uygulama hazırda bekletildiğinde bile bildirimleri görmenizi sağlayacak bir seçeneği etkinleştirebilirsiniz.

Greenify'daki Xposed'tan başka bir başka seçenek, ihtiyaç duyulduğunda bu hazırda bekletme uygulamalarını uyandıracak şekilde SMS ve çağrı yapılmasına izin vermektir.

Greenify'a uygulama eklemeye gittiğinizde hangi uygulamaların arka planda çalıştıkları ve hangilerinin bazen cihazı yavaşlatabileceğini görebilirsiniz.

Greenify indir

Deep Sleep (DS) Battery Saver


Bu, Android için bir başka batarya korumasıdır, ancak Greenify gibi kış uykusundaki uygulamaları yerine, Deep Sleep Battery Saver, uygulamalarını uyarıların kontrol edilmesi için uyandırılması gerektiğinde çok daha ince bir kontrol sağlar.

Örneğin, telefon kilitli iken uygulamaları derin bir uyku moduna geçirmek ve yalnızca bir dakika boyunca her iki saatte bir uyanmalarını sağlamak için AGGRESSIVE seçeneğini seçebilir ve ardından tekrar kapatabilirsiniz.

Diğer bazı seçenekler, her 30 dakikada bir uygulamaları uyandırmak için GENTLE'i ve ekran kilitlendiğinde uygulamaları uyku durumuna getirmek ve onları biraz uyandırmamak için SLUMBERER'ı içeriyor.

Bunlardan herhangi birini beğenmiyorsanız, cihazı pilin kullanıldığı çeşitli çalışan uygulamaları kapatacak şekilde hemen optimize etmek ve bir zaman planlaması yapmak için kendi talimat setinizi yapmanız için bir seçenek var.

Normal, Xposed olmayan veya rootlu sürümü için bu uygulamayı Google Play Store'dan indirin. Rootlu aygıtlar, işlemci çekirdeğini bir uyku durumuna zorlamak avantajına sahiptir ve Xposed kullanıcıları GPS, Uçak modu ve diğer ayarları değiştirebilir.


BootManager


BootManager, cihaz başlatıldığında belirli uygulamaların otomatik olarak başlatılmasını durdurmak istiyorsanız kullanışlıdır. Bunu yaptığınızda, telefon her açıldığında birkaç ağır uygulamanın yüklendiğini fark ederseniz başlangıç ​​saatini ve pil ömrünü önemli ölçüde artırabilir.

Bu Xposed modülü gerçekten kullanımı kolaydır. Listeden başlatılmaması gereken uygulamaları seçin ve sonra BootManager uygulamasından çıkın.


XuiMod

XuiMod Xposed modülü, cihazın farklı alanlarının nasıl göründüğünü değiştirmek için son derece kolay bir yoldur.

Saat, pil çubuğu ve bildirimlerde yapabileceğiniz sistem kullanıcı arabirimi değişiklikleri vardır. Animasyonlar, kilitleme ekranı ve kaydırma gibi diğer seçeneklerin arasında da modding seçenekleri var.

Saat seçeneği ile görülen bazı örnekler saniyeyi etkinleştirmek, HTML eklemek, AM / PM harf kutusunu değiştirmek ve saatin genel boyutunu ayarlamaktır.

Kaydırmanın Android'inizde nasıl çalıştığını özelleştirirken, listelerde gezinirken, kaydırma mesafesi ve rengi, kaydırma sürtünmesi ve hızı ve bir dizi başka alanla animasyonda değişiklikler yapabilirsiniz.


Zoom for Instagram


Instagram, fotoğrafları yakınlaştırma olanağı sağlamıyor, 

Yükledikten sonra, medyayı tam ekranda açacak fotoğrafların ve videoların yanında bir zoom düğmesi görürsünüz. Buradan, döndürebilir, cihazınıza kaydedebilir, paylaşabilir veya bir tarayıcıda açabilirsiniz.

Bununla birlikte, profesyonel bir özellik de var, bu da ilk olarak tam ekran sürümünde açmak zorunda kalmadan doğrudan görüntüyü yakınlaştırın. Yine de, bu özellik yedi gün sonra sona eriyor.


MinMinGuard


MinMinGuard modülü ile Android cihazınızdaki uygulama içi reklamları engelleyin. Bu, yalnızca web tarayıcınızda görüntülenen web sitelerinde bulunan reklamlar için değil, yalnızca uygulamalar için bir reklam engelleyici olduğu anlamına gelir.

Bu reklam engelleyici ile diğer benzerleri arasındaki en büyük fark reklamın sonlandırılmasının yanı sıra reklam karesinin (reklamların yerine boş veya renkli alan bırakması yerine) tutulması yerine, MinMinGuard uygulamada reklamın bulunduğu tüm alanı gerçekten silebilir.

Belirli uygulamalar için yapılan reklamları yalnızca engelleyebilir veya her şeyde otomatik reklam engelleme özelliğini etkinleştirebilirsiniz. Normal reklam engelleme işlevi çalışmıyorsa, uygulamalar için URL filtrelemeyi de etkinleştirebilirsiniz.

Etkinleştirilen her uygulama için kaç reklam engellendiğini görmek için herhangi bir anda MinMinGuard'da dolaşabilirsiniz.


NeverSleep


Cihazınızın her bir uygulama temelinde uyku halini engelleyin. Başka bir deyişle, telefonun her zaman uyku modundan geçmesini önleyen sistem genelinde ayar yapmak yerine, yalnızca belirli uygulamalar için uyku modundan çıkarma seçeneğini etkinleştirebilirsiniz.

Örneğin, YouTube uygulaması için NeverSleep'i etkinleştirme etkisini düşünün ...

Normalde NeverSleep olmadan ve oto kilidi açıkken, telefonunuz önceden ayarlanan sürenin ardından ekranı kilitleyecek ve kapatacaktır. Bu modül YouTube için etkinleştirildiyse, YouTube uygulaması açık ve odaklanmışsa telefon kilitlenmeyecektir.


WhatsApp Extensions


WhatsAppı yüklediyseniz, bu uzantılar bir modüle derlendi; stok uygulamasının izin verdiği şeyden çok daha fazlasını yapmanıza izin verir.
Sohbet hatırlatıcıları, kişi başına özel duvar kağıtları ve vurgulanan sohbetler seçeneklerden yalnızca birkaçıdır; ayrıca okundu bilgilerini gizleme, en son ne zaman çevrimiçi göründüğünü gizleme ve diğerlerinde olduğu gibi kamera düğmesinin kullanılmasını gizleme özelliği.


RootCloak


RootCloak, diğer uygulamalardan telefonunuzun rootlu olması gerçeğini gizlemeye çalışan Xposed modülüdür.

Uygulamalarınızdan hangilerinin root durumunun gizleneceğini seçin ve telefonunuz rootlu olduğu için uygulamaların güncellenmediği veya düzgün çalışmadığı sorunlarından kaçınabilirsiniz.


Amplify


Amplify pil ömründen tasarruf etmek için kullanılır. Varsayılan olarak, ilk kez kurulduktan ve açıldıktan sonra program, bazı sistem bileşenlerini her zaman açık olmamaya ayarlayarak anında pil tasarrufu sağlamak için birkaç şeyi otomatik olarak düzenler.

İsterseniz daha gelişmiş ayarlara gidebilirsiniz, ancak çoğu kullanıcı muhtemelen neyin açılıp kapatılabileceğini tanımayacaktır. Neyse ki, Amplify, "Sınırlandırmak için güvenli" bölümünde hangi şeylerin yapılmasının güvenli olduğunu gösteren bir şekilde kurulmuştur

Hangi servislerin, alarmların ve bekleme kilitlerinin en çok pil kullandığını görmek kolaydır, çünkü kırmızı veya turuncu renklidir ve diğerlerinden daha fazla sayıda yeşil renkle işaretlenmiş olarak işaretlenmiştir.














































Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tor Browser Kullanımı

TOR BROWSER KULLANIMI İşverenler, okullar ve hatta hükümetler tarafından daha fazla incelenerek Web'e göz atarken bir isim verilmesi anonimlik haline geldi. Gelişmiş bir gizlilik duygusu arayan birçok kullanıcı, orijinal olarak ABD Deniz Kuvvetleri tarafından oluşturulan ve şu anda dünya çapında sayısız Web sörfçüsü tarafından kullanılan bir ağ olan Tor'a (Soğanlık Yönlendiricisi) dönüyor.

Tor Browser Uygulama ekleri, eklentiler ve JavaScript

Uygulama ekleri, eklentiler ve JavaScript Flash Oynatıcı Vimeo gibi görüntü web siteleri, görüntü içeriğini görüntülemek için Flash Player eklentisini kullanır. Maalesef, bu yazılım bağımsız olarak çalıştığından Tor Browser vekil sunucu ayarlarına uyması kolayca sağlanamaz. Bu nedenle gerçek konumunuzu ve IP adresinizi web sitesi işletmecilerine ya da bir dış gözlemciye açık edebilir. Bu nedenle Flash, varsayılan olarak Tor Browser üzerinde devre dışı bırakılmıştır ve etkinleştirilmesi önerilmez. Bazı görüntü web siteleri (YouTube gibi), Flash kullanmayan alternatif görüntü yayınlama yöntemleri sunar. Bu yöntemler Tor Browser ile uyumlu olabilir. JavaScript JavaScript, web sitelerinin görüntü, animasyon, ses ve durum ilerlemesi gibi etkileşimli ögeler sunmak için kullandığı bir programlama dilidir. Maalesef, JavaScript tarayıcı güvenliğine yönelik saldırılar yapılmasına ve kimliğinizin açığa çıkmasına neden olabilir. Tor Browser üzerinde pe

Şifreleriniz neden Emoji olmasın? 😛👇👆👀👄💚

Akıllı telefonunuzu düz dört haneli PIN veya yüz ifadeli emoji ile açmak istermisin? Örneğin: ''12345'' yerine  ''😛👇👆👀👄💚'' gibi bir kombinasyon parolası.