Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Haziran, 2017 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Tor Browser Kullanımı

TOR BROWSER KULLANIMI İşverenler, okullar ve hatta hükümetler tarafından daha fazla incelenerek Web'e göz atarken bir isim verilmesi anonimlik haline geldi. Gelişmiş bir gizlilik duygusu arayan birçok kullanıcı, orijinal olarak ABD Deniz Kuvvetleri tarafından oluşturulan ve şu anda dünya çapında sayısız Web sörfçüsü tarafından kullanılan bir ağ olan Tor'a (Soğanlık Yönlendiricisi) dönüyor.

Şifreleriniz neden Emoji olmasın? 😛👇👆👀👄💚

Akıllı telefonunuzu düz dört haneli PIN veya yüz ifadeli emoji ile açmak istermisin? Örneğin: ''12345'' yerine  ''😛👇👆👀👄💚'' gibi bir kombinasyon parolası.

Disconnect ile sizi takip eden siteleri engelleyin

Disconnect sizi izleyen görünmez web sitelerini görselleştirmenizi ve engellemenizi sağlar.  Gittiğiniz sayfaları% 44 daha hızlı yükleyin.  Binlerce üçüncü taraf siteleri tarafından izleme işlemini durdurun. 

OnePlus 6 Başka bir OnePlus amiral gemisi muhtemelen yolda

OnePlus 5, böyle genç bir şirketten geldiği ve bu kadar düşük bir fiyata sahip olduğu göz önüne alındığında, oldukça başarılı bir telefon. Güçlü yeni tasarımı, mükemmel yeni bir kamera ve OnePlus ahizeden beklediğimiz tüm gücü var.

6 adımda blog nasıl açılır?

Bu adımları izleyerek yaklaşık 20 dakika içinde nasıl blog oluşturacağınızı öğrenin: Kısacası, bir blog, esas olarak yazılı mesajlar olarak da bilinen yazılı içeriğe odaklanan bir web sitesidir. Popüler kültürde en çok haber blogları veya ünlü blog siteleri duyarız, ancak bu kılavuzda göreceğiniz gibi akla gelebilecek herhangi bir konuda başarılı bir blog başlatabilirsiniz.

İnternet güvenliğiniz için Mywot kullanın

Web Güvenliği (MyWOT) Güvenli Web Araması ve Tarama

BDDK’dan kredi kartı açıklaması

BDDK’dan akşam saatlerinde yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Günlük hayatında kredi kartını internet işlemlerinde kullanmayan, kartı ile internetten alışveriş yapılabileceğinin farkında dahi olmayan vatandaşların dolandırıcılar tarafından kandırılarak suistimal edilmesinin, zarara uğratılmasının önüne geçebilmek için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun

Bitcoin hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Sıkça Sorulan Sorular Bitcoin'le ilgili çeşitli soru ve efsanelerin cevabını bulun.

Bitcoin Ödeme yöntemlerinde yenilik

Bitcoin'in protokolü A'dan B'ye para yollanmasından ibaret değildir. Bunun yanında birçok özelliği ve henüz keşfedilmeyi bekleyen imkanları vardır. İşte burada şimdiden araştırılmış bazı teknolojiler var ve bunlar bazı durumlarda gerçek ürünlere ve servislere dönüşebilir. Bitcoin'i en iyi şekilde kullanabilecek yöntem henüz muhtemelen keşfedilmeyi bekliyor.

Bitcoin Nasıl Çalışır

Bitcoin nasıl çalışır? Bu sık sık kafa karıştıran bir sorudur. Hemen açıklayalım! Yeni bir kullanıcı için temel bilgiler Yeni bir kullanıcı olarak teknik detayları anlamadan da hemen başlayabilirsiniz. Bilgisayarınıza ya da akıllı telefonunuza Bitcoin cüzdanını yükledikten sonra ilk Bitcoin adresiniz yaratılacak ve ihtiyacınız olursa yenilerini yaratabileceksiniz. Bu adresleri herkesin görmesini sağlayarak arkadaşlarınızın size ödeme yapmasını ve tersini sağlayabilirsiniz. Yani elektronik posta sisteminin oldukça benzeridir fakat Bitcoin adresleri sadece bir işlem için kullanılmalıdır.

Bitcoin hakkında Bilmeniz gereken bazı şeyler

Bilmeniz gereken bazı şeyler Bitcoin'i keşfetmek üzereyseniz bilmeniz gereken birkaç şey var. Bitcoin normal bankalardan farklı bir şekilde para transfer etmenizi sağlar. Dolayısıyla Bitcoin'i ciddi bir işlem için kullanmadan biraz bilgilenmelisiniz. Bitcoin normal cüzdanınız kadar, hatta bazı durumlarda daha da ciddi bir şekilde kullanılmalıdır!

Bitcoin Sözlüğü

Bitcoin ile alakalı duyabileceğiniz kelimeler